Szolgáltatások

Férfi hajvágás és borbély szolgáltatások

Tapasztalatunk és szenvedélyünk garantálja, hogy stílusos frizurával és maximális elégedettséggel távozhasson szalonunkból. Bízd ránk hajad gondozását és éld át a magabiztos, új ÉN megjelenését.

 

Női hajvágás


Engedje, hogy szakértő fodrászaink elvarázsolják új női frizuráját! Legyen szó hosszú hajról, rövid pixie-ből vagy bármilyen trendi stílusról, mi megtaláljuk az Ön egyéni stílusát és a tökéletes frizurát.

 

Gyermek és lány hajvágás

Óvatosan és figyelemmel válogatjuk gyermekünk hajvágásához használt termékeket. Hangulatos környezetben, kedves szakembereink gondoskodnak arról, hogy gyermekük kényelmes legyen, miközben frizuráját ápoljuk és igazítunk

 

Hajfestés és színmegváltoztató szolgáltatás

Kíváncsi vagy egy teljes hajátalakításra új, vibráló színekkel? Engedd, hogy profi szakembereink a professzionális Revlon termékekkel felrázzák a hajadat és egyedi színvilágot teremtsenek, amely kiemeli egyéniségedet és stílusodat.

Ápoló, megújító hajkezelések

Hajad gyengéd szeretetteljes gondozást igényel? Szakértőink magas minőségű ápoló termékekkel dolgoznak, hogy visszaállítsák hajad egészségét és ragyogását. Fontosnak tartjuk, hogy hajad mindig hidratált és vitalizált legyen.

Tartós formaváltoztató kezelés

Végtelenül sima, egyenes hajra vágysz? A tartós hajegyenítés eljárásunk segítségével elérheted álmaid frizuráját. Szakszerű kezeléseink hosszú távú simaságot garantálnak anélkül, hogy károsítanák hajad struktúráját.